BOOTCAMP / FORLØB

For os handler det om, hvad du gerne vil, hvilke mål du har, og hvordan vi kan nå det sammen. 

Vi tager altid en lille uformel for samtale alle tre, og så sammensætter vi et træningsforløb til dig. Personlig træning kan også inkludere specifikke lektier, alt efter hvad vi bliver enige om, når vi snakker sammen. Når der er mulighed for det, så er det os begge, du bliver undervist af, og det er også et samarbejde, når vi laver program/lektier til dig. Et personligt træningsforløb kan også være en kombination af timer, vi træner sammen, og et program, du følger, med fokus på det, du gerne vil opnå. (Du får det hele på en app, så det er nemt at overskue.)

Hvis I er flere, så laver vi også et personligt træningsforløb for dig og din makker eller for mindre hold. Og vi hjælper også meget gerne, med at finde et lille hold til dig, med samme fokus som du ønsker.

Da vi er to, der underviser og laver programmer/lektier, rammer vi også meget bredt og underviser i alt fra vægtløftning, skills og styrke til gymnastics og cardio. Vi kan have fokus på vægttab eller at komme allround i bedre form, og vi kører også mere specifikke træningsforløb, f.eks. målrettet optagelsesprøven til politiet, ambulancereddertjeneste, Falck, mother cross m.m., og alt kan kombineres.

Scroll to Top