Dødsumpen

Træningsområde med podie til vægtløftning. Rags i forskellige højder og alt det udstyr, der skal til for at lave nogle fede wods. Det er i dødssumpen vi har alle vores hold.

Mordor

Træningsområde. Rags i forskellige højder og masser af udstyr til forløb, personligtræning, Open Gym. Mordor er en del mindre end Dødssumpen og vi må nok sande, at primetime, 16.30-18.00 i hverdagene og 9:00 – 10:00 i weekenden er fyldt op, så der er Open Gym en udfordring.

Bad & toiletter

Bedes altid holdes i pæn stand og efterlades som man selv ville ønske at modtage det. ’Svømmehallen’ bliver de også kaldt, da vores kvindelige chefer chef har det som yndlingsduft.

Depot

Forbeholdes Allan & Line, vores robotstøvsuger Rita og vores gulvvasker Bertha.

Indgang

Her finder du døren til loungen. Du skal bruge den kode du har fået i din først velkomst mail for at komme ind. I velkomstmailen finder du også koden til hængelåsen. Er du den sidste der går, så skal der slukkes lys og lukkes af. Alt lys kan slukkes fra kontakterne i køkkenet, spørg endelig hvis du er i tvivl.
Det er også i indgangen at du finder vores Ginbar. Til alle vores fester, sørger vi nemlig for fri bar.

Lounge

Her kan man klæde om, hænge ud, spise kage, få en sludder om vind og vejr. Der er køleskab med drikkelse og stand med proteinbarer. Vi har hylder til tasker og sko, stativ til at hænge jakken, så der altid ser pænt ud. Kaffen er ganske gratis og maskinen står i køkkenet. Glemmekassen er også i loungen.

OM BOXEN

 Måløv Byvej 229 P. 2760 Måløv.

Følg med på facebook & Instagram

Både på instagram og på facebook er vi aktive med nye tiltag, fede konkurrencer og spændende forløber. Vi lægger også løbende billeder og videoer op fra WOD’s og vores arrangementer

Scroll to Top