GT'er

Gimli træner

Allan Hansen 🧠

Allan er hjernen i Gimli-konstellationen. Han har trænet CrossFit siden 2017 og smidt hele 73 kg undervejs (en hel Backstreet Boy). Nu kan han konkurrere med de gamle atleter (+40). For at give den bedst mulige støtte til Gimli-soldaterne har Allan investeret tid i at opnå følgende uddannelser og certificeringer:
– VL coach – Level 1 og Level 2
– CF-L1 – CrossFit Level 1 Trainer

Crossfit Copenhagen-træneruddannelse og Programmeringskursus – Planlægning og periodisering. Allan elsker høj puls og udfordrer gerne alle til burpees for at blive venner for livet. Han har også en forkærlighed for underkropsstyrke, og han syntes selv, at han er the shit 😊

Line Risberg 🫀

Line har en central rolle i Gimli-konstellationen som hjertet i teamet. Gennem de sidste 12 år har hun erhvervet flere uddannelser og kurser inden for sit fag, senest i 2020, hvor hun kvalificerede sig som VaneCoach. Line bruger sin ekspertise til at hjælpe andre med vægttab og fremme en sundere tilgang til kosten. Line nyder at undervise i færdigheder, herunder træning i baren og på ringene, sjipning, stå/gå på hænder, squat på ét ben og andre spændende bodyweight-øvelser. Hun foretrækker træning med høj intensitet og et hurtigt tempo, og hun elsker at blive udfordret med dobbeltunders (DU). Overkropsstyrke er hendes spidskompetence, hvilket gør, at hun syntes hun er the shit😊

Mads Raaby 🥇

Mads kommer fra konkurrence svømningen, hvor han har trænet i mange år på eliteplan. Dér hvor vi virkelig fik respekt for denne ugen mand, var da han gennemførte hele to sæsoner som svømmetræner for Gimlierne. Mads har været på højskole, med speciale i CrossFit, taget et grundigt weekendkursus, gået føl og været med underviser på det seneste introhold, så nu er han flyveklar. Mads er et vidunder til alt gymnastic (den irriterede type, der lærer tingene bare ved at se det) og så elsker han også barbell arbejde. Mads er en lidt stille kriger, men det tænker jeg vi alle hurtigt får omvendt. Mads er også med i vores team af personlige trænere, og laver også programmer.

Kenneth Tømmerby 🥇

Kenneth møder ind i Boxen for at give jer nogle fantastiske sessioner, events, wods og sjov. Kenneth ser Crossfit som intens træning for både hjerte og muskler. Han vægter korrekte øvelser og bruger skalering som en progressionsmetode. Han nyder makkerwods og EMOMs og forsøger at skabe en varieret træningsplan. Kenneth blev introduceret til Crossfit i 2015 og følger ivrigt både lokale og globale konkurrencer året rundt. Han har også deltaget i konkurrencer tidligere og planlægger at gøre det igen. Kenneth er en familiefar, bor sammen med Mette og deres børn i Smørum, og han har booket coaching-timer, der passer ind i hans travle træningsplan. Du vil ofte finde ham på forskellige hold i Gimlis.

Thomas Aagaard 🥇

Thomas Aaagaard blev sparket ind på holdplanen, hvor han fungerer som instruktør på BegynderCrossFit og på YoungCrossFit holdet.

Thomas er en gammel rotte i faget, især når det kommer til at undervise de unge mennesker. Som træner elsker han at finde på nye gak og løjer, han går meget op i at træning skal være sjov og noget vi skal gå fra med et smil på læben.

Han elsker teknik og går op i lære mine hold gode korrekte øvelser.

En god cardio træning er lige Thomas, gerne sammensat med lidt god musik!

Steen Rath 🥇

Steen har I oplevet på gulvet, når han altid har luft og overskud til at presse alle andre, mens han også selv moser. Steen er en gammel rotte i faget, både som underviser, atlet, men så sandelig også på dåbsattesten. Steen er dygtig all-round om det er cardio, med vægtstang, gymnastics – og det afspejler også hans timer, en skøn blanding af hvad CrossFit byder på.

Steen stiller sig foran tavlen og lover fede, lange, hårde wods, hvor alle kan være med, og én ting er sikkert: du skal nok blive heppet verbalt igennem.

Tine Rindholm 🥇

Tine har dyrket olympisk vægtløftning på konkurrenceplan siden 2018.

Hun er 4x dansk mester, har vundet sølv til EM Masters 2020 og bronze til VM Masters i 2021.

Uddannet VL-træner fra Dansk Vægtløftningsforbund og har undervist i et par år. Hun er også involveret i masters-arbejdet i Dansk Vægtløftningsforbund og er tilkalde-træner i Alfa Omega Vægtløftning.

Tine startede egentligt med at træne crossfit, men blev hurtigt grebet af at løfte i stedet for det der “fitness på tid”. Tine elsker at nørde teknik og løfte tunge ting. For Tine slår intet følelsen af et tungt træk (snatch), som sidder lige i r…. Tines motto: Man bli’r stærk af pause (og kage).

Mikkel Bruun 🥇

Mikkel, i sin bedste alder, er en erfaren CrossFit-udøver hos Gimlis og drager fordel af Masters-kategorien. Han begyndte sin CrossFit-rejse i 2011 i Butchers Lab og trænede senere hos NCFIT i USA under Jason Khalifa. Det i sig selv er jo et kvalitetsstempel (citat Allan). Mikkel tilbyder en alsidig CrossFit-oplevelse i sine timer, inklusive kettlebells for en udfordrende træning. Privat er han gift med Line og har to sønner samt en lille hund. På arbejde specialiserer han sig i kunstig intelligens. Hvordan er hans musiksmag – det må i selv komme ned og opleve😊

Amalie 🥇

Når vi nu skriver, at vores stærkeste træner er en kvinde, så mener vi det. (Og hey – det er der ikke mange, der kan prale af).
Amalie er Europa mester i Dødløft og nr. 3 samlet i styrkeløft (bænk, dødløft og squat). Men undervise, det kan hun også. Amalie har efterhånden mange undervisningstimer på CV’et, timer hvor hun får folk til at løfte tungt, løfte rigtigt og så har hun så smittende et grin, at man  helt glemmer, at ens MAX er 25 procent af hendes. 

Amalies kærlighed til løft skinner tydeligt igennem i hendes undervisning, uanset niveau, alder, skavanker, så er det ’pisse sjovt at være stærk’ og ’det er i pauserne man bliver stærk’ (underforstået: ALDRIG burpees på Amalies timer).

Amalie, eller Prinsessen som hun også bliver kaldt, smider vi på holdplanen sidste i september, tirsdag kl. 17:30 – så der er masser af stænger og skriver, for vi kører cardiohold imens (og der er ikke en jordisk chance for at Bøf.A. bruger maskiner på sine timer…)

Mack Bjerg Wind 🥇

Mack har nok en profession, hvor man ikke har lyst til at møde ham på sin husmatrikel, for så brænder det… Mack er nemlig ansvarlig for at, der bliver slukket brande. Men det betyder ikke, at dine lunger ikke brænder, når du har været på Macks timer.


På Mack’s timer møder du fede wods, gerne som makker/team, hans hjerte banker også for HeroWods, men vigtigst: programmet er altid, så alle kan være med. Mack har rigtig mange instruktørtimer med i rygsækken, instruktørtimer, hvor han har fået rigtig meget erfaring med alt hvad CrossFit tilbyder, men også instruktør timer, hvor han netop har arbejdet med så mange forskellige mennesker, at skaleringer ikke er noget problem.
Mack kommer du mest til at møde i weekenden, hvor han står VED tavlen, men resten af ugens dage finder du ham FORAN tavlen med Jeres skønne medlemmer, og bare rolig – hans humor skal nok få dagens instruktør under bussen, men den går hurtigt begge veje.

Anne Ravndal 🥇

En stor mangelvare i CrossFit-verdenen er smidighed/mobilitet. Vi kan løfte, hoppe og hænge, men dårligt nå vores egne snørebånd. Og det er her, at Anne komme ind i billedet. Anne kommer fra danseverdenen (bare rolig, hun er også Crossfitter), hvor hun er uddannet danselærer og har danset i mange år. Smidighed er en vigtigt ting når ’musikken spiller’ og derfor kommer Anne til Gimlis CrossFit og giver Jer en masse lange, brugbare stræk. Nu har vi kendt Anne rigtig, rigtig lang tid, og derfor tør vi også godt skrive: du bliver altid mødt med et smil, høj energi og måske også et dansetrin eller to, der er i al fald for egen regning, hvis man sætter Bee Gees på anlægget, når Anne træner på hold, for så kan en burpee i al fald godt lige vente.

Luisa Romeri 🥇

Luisa er tidligere elitegymnast, uddannet personlig træner, og sportsmassør. Hendes tilgang til krop og træning er holistisk og hun er noget af en teknik nørd!

Luisa er helt klart vores håndstandsekspert, og når hun ikke knokler folk igennem på en GymnasticWod, så afholder hun sindssygt fede håndstandsevent, både for vores medlemmer, men også hvis man har lyst til at komme ude fra.

Jennifer 🥇

Jennifer har dyrket CrossFit  siden 2015, og har undervist i Arca siden 2017, så der er ’lidt’ trænererfaring i denne fantastiske pige, der brænder så meget for sporten, at hun også har deltaget i en masse konkurrencer.

Jennifer kan ikke nå de højeste barer (men det er der ikke mange Gimlier, der kan), til gengæld kan hun sætte panden i gulvet mens hun sidder i et squat, shit en mobilitet.

Jennifer er primært tekniknørd, sekundær pernittengryn, og det kommer alle Jer til gode når I skal have de sidste kg ud af de tunge løft, eller skal lave så effektive løft som muligt til almindelige WODs, fordi hun ikke holder sig tilbage med gode råd til selv de mindste forbedringer. Bonusinfo: Jennifer er den første til at svede under opvarmningen.

Kenneth Gimli Ørum 🥇

Den næste GT’er (Gimli træner) du bliver præsenteret for, er en helt igennem lun og fantastisk fyr. Kenneth har jeg (Line) arbejdet rigtig meget sammen med, blandt andet omkring introforløb, hvor vi sammen bildte alle de nye ind, at vi altid sluttede et forløb af med nøgen burpees, for så tæt kom vi på hinanden. Den hører vi stadigvæk for mange år efter😊

Kenneth har tæsket rundt i CrossFit manegen siden 2012 og i 2013 stod han foran tavlen for første gang. Det kastede ham forskellige steder hen, blandet andet også ud i konkurrencer, som han elsker, bare der ikke er cardio… Nu tager han sit flotte røde skæg, sin store erfaring, sine virkelig dårlige jokes, og så står han foran Jeres tavle. Kenneth starter med at være en weekend mand, han skal være far endnu engang, så det hele skal lige passes ind, men vi håber meget, at vi ser ham mere.

Brian Merkel 🥇

Brian har påtaget sig ca. hver anden lørdags-tjansen, en okay fed tjans – alle elsker jo at have weekend😊

Brian har trænet CrossFit 5 år, har en Level1 uddannelse, været medunderviser på vores introforløb og taget et kursus i, at undervise i CrossFit. Men det blegner lidt ved siden af det, han laver til hverdag. For der er han nemlig fysioterapeut og som han selv siger: ’Jeg er tosset med bevægelse, særligt “the basics” og jeg synes det er en fedest og mest meningsfyldte træningsform man overhovedet kan kaste sig ud i”

I hans arbejde er han specialiseret i skulderproblematikker og i moderne smertevidenskab også kendt som bio-psyko-social smerteforståelse… Så han er af den opfattelse at det meste kan kureres med en omgang dødløft.

Tina 🥇

Tina har altid dyrket sport, hun kommer fra håndbold, men allerede i 9. Klasse begyndte hun at dyrke fitness og også arbejde i fitnesscenter, så bevægelse er en meget stor del af hverdagen.

Oprindeligt kommer hun fra Fyn, det giver ikke point på humorkontoen, men pyt 😊. Da hun kom til København, var det for at læse idræt på universitet. I 2013 fandt hun CrossFit og i 2014, begyndte hun at undervise i netop CrossFit. I 3 år var hun mere eller mindre på fuldtid, så det er blevet til rigtig mange timer på gulvet og det kommer os i Gimlis til gode nu. Hun blev meget hurtigt bidt af CrossFit, da der pludselig var et konkurrenceelement i sporten, og mange flere nye og sjove måder at bevæge sig på. Hun elsker at der altid er mulighed for at lære nyt og at blive bedre teknisk, hurtigere og stærkere. Hun har været til flere konkurrencer, altid for sjov og primært i teams.

Tina bor i Ølstykke sammen med sin mand og 2 børn og arbejder som ressourceperson på en folkeskole i Hillerød, hvor bevægelser også er i fokus.

Nicolas 🥇

Vi udvider GT-truppen (Gimlitrænere), med en ung mand, med den helt rigtige hårfarve (i følge redaktionen). Vores nye træner er i den unge ende af spekteret: ‘kun’ 30 år (kært).

 @nicolas_aastrand er uddannet fysioterapeut, og har arbejdet indenfor knæ-ankel og skulder speciale i 2 år, med fokus på styrketræning og muskelopbygning. Han har altid haft stor interesse for crossfit og dyrket det on/off i 3 år, instrueret i ca. 1 år hos Gladsaxe CrossFit. Og selvfølgelig har han favorit øvelser: Power clean, Bench Press dB, Bar muscle ups og Bulgarian split squats. Vi har selvfølgelig til jobsamtalen ladet ham vide, at gimlimedlemmer knuselsker løb og burpees… 

Musikken kommer ikke til at fejle noget, Hr Aastrand har igennem 9 år været DJ i nattelivet, så musik fylder meget på holdene Og mon ik han passer perfekt ind, når han selv udtaler: “Jeg snakker som dagen er lang, og har stort energi niveau.” Tag godt imod Nicolas, han er en guldmedalje.

Vores driftteam

Bag enhver Box står… Nemlig, vores driftteam. Dem der knokler i kulissen, så hverdagen kører (næsten) smooth. Mette, Karolina og Isabel står for meget af den daglige rengøring, opfyldning, mere rengøring og mange opgaver, vi ikke selv kan nå. Henrik, vores ældste medarbejde på 71 år, står primært for at vedligeholde maskinerne og udstyr. Emmelia og Karolina er også vores SoMe medarbejdere, de er de yngste der er ansat, men det betyder jo bare, at det er dem, der også har mest forstand på de sociale medier.
Dette team er vores guldmedaljer, og en kæmpe hjælp i hverdagen.

 

 

Scroll to Top